Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

 

Αίγινα, 6/12/2023

Αρ. Πρωτ.: 72

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΓΕΝΙΚΗΣ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Στηρίζουμε το Σύλλογό μας!  Συμμετέχουμε μαζικά στις ζωντανές διαδικασίες του σωματείου μας!  Δίνουμε την καλύτερη απάντηση στην παρεμπόδιση της συνδικαλιστικής δράσης και λειτουργίας των σωματείων!

1η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου  στις 18.00 και εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ.   Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου , 13.30-19.00 , στα εξής Δημοτικά Σχολεία:

Αίγινα:   1ο   Δ.Σ. Αίγινας   ///  Πόρος-Τροιζηνία: 2ο Δ.Σ. Πόρου

Ύδρα:    1ο Δ.Σ. Ύδρας /// Σπέτσες: Δ.Σ Σπετσών///Αγκίστρι: Δ.Σ Αγκιστρίου

Ημερήσια διάταξη  ΓΣ :

·        Εκλογή  προεδρείου Γεν.  Συνέλευσης

·        Οικονομικός απολογισμός – Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής -Ψήφιση οικονομικού απολογισμού.

·        Απολογισμός - παρουσίαση πεπραγμένων , κριτική, ψήφιση πεπραγμένων

·        Προτάσεις- ψηφίσματα και πρόγραμμα δράσης

·        Εκλογή εφορευτικής  επιτροπής

·        Μέλη του Συλλόγου μας είναι ή μπορούν να γίνουν όσοι εκπαιδευτικοί εργάζονται στα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία, με οποιεσδήποτε εργασιακές σχέσεις. Προϋπόθεση για να είναι κάποιος μέλος του σωματείου είναι να έχει πληρώσει τη συνδρομή του μέλους ,που και για φέτος είναι 20 ευρώ για τους μόνιμους και 10 για αναπληρωτές, 5 για αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου.

ü Καλό είναι και διευκολύνει να έχουν μαζευτεί  από πριν οι συνδρομές στα σχολεία.

ü Δικαίωμα υποψηφιοτήτων έχουν όλα τα μέλη του Συλλόγου  και η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων, ψηφοδελτίων είναι μέχρι την  Κυριακή 10 -12-2022, στις 19.00 στην ηλ. Διεύθυνση του Συλλόγου.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να πάρουν μέρος στη Γενική Συνέλευση και στις εκλογές! Το μοναδικό μας όπλο, απέναντι πολύπλευρη επίθεση που δεχόμαστε είναι το σωματείο μας!

Για το Δ.Σ

Η Πρόεδρος                                                                                                         Ο Γ.Γραμματέας    

Ευαγγελία Λυκούρη                                                                                            Χρήστος Ρέππας