Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Π.Ε. Νησιών Αργοσαρωνικού προς όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης αλληλεγγύης «Τραγουδάμε για τη Μελίνα»

Αίγινα, 7/10/2024, 

Αρ.Πρ.: 84


Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Νησιών Αργοσαρωνικού ευχαριστεί με όλη του την καρδιά όλον αυτόν τον κόσμο που ήρθε στην Συναυλία αλληλεγγύης που διοργανώσαμε για την μικρή μας μαθήτρια Μελίνα το Σάββατο 5/10 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο. Η προσέλευση του κόσμου ήταν συγκλονιστική. Από τις 18.00 που ξεκίνησε το παιδικό πρόγραμμα μέχρι και τις 23.00 το βράδυ που έληξε αυτή η όμορφη βραδιά ερχόντουσαν άνθρωποι, από μικρά παιδιά μέχρι κάθε ηλικίας για να στηρίξουν την μικρή μας μαθήτρια στο μεγάλο αγώνα που δίνει. Η εκδήλωση ήταν επιτυχημένη με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί το ποσό των 4.673,47€  το οποίο έχει ήδη κατατεθεί στο λογαριασμό της οικογένειας.

Για ακόμα μια φορά λοιπόν ο λαός της Αίγινας έδειξε με τον πιο μεγαλειώδη τρόπο ότι ξέρει καλά από αλληλεγγύη και αλληλοβοήθεια.

Φυσικά αυτή η συναυλία δεν θα μπορούσε να βγει εις πέρας αν δεν δούλευε εθελοντικά, τόσος πολύς κόσμος. Ο καθένας από το δικό του μετερίζι και τους οποίους οφείλουμε να τους ευχαριστήσουμε γι αυτή την υπέροχη προσφορά τους.

·       Ευχαριστούμε τους γονείς των μαθητών της Ε Τάξης του σχολείου μας που υποστήριξαν την ιδέα μας,

·       Το «Κέντρο Τύπου», το «Λυχνάρι» και το «Χάιβ» για την προσφορά των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν για το παιδικό πρόγραμμα.

·       Την «Γραφή» και την «Τρίτη Διάσταση» για την δωρεάν εκτύπωση των αφισών.

·       Το Νίκο Κωστάκο για την παραχώρηση των χειλοφώνων που χρησιμοποιήθηκαν στο παιδικό πρόγραμμα.

·       Τον Αλέξη Μπόγρη για τον ήχο

·       Το Χρήστο  Νεστορίδη για την παραχώρηση των stand των μικροφώνων .

Ακόμη,

·       Ευχαριστούμε τους μαθητές της Ε τάξης και τους συναδέλφους ,Φωτεινή Λάγιου, Πάνο Μάνο & Νεκτάριο Ζαχαράκη που μας συγκίνησαν τόσο πολύ με την υπέροχη αυτή χορωδία.

·       Τις συναδέλφισσες Μαριάνθη Δημητρούλη, Κατερίνα Λιάπη & Εβίνα Χαλδαίου για τη φροντίδα του παιδικού προγράμματος

Από μουσικούς ευχαριστούμε τους:

·       Άγγελο Τζίτζη, Τάκη Δραγουμάνο , Σοφία Φρακτοπούλου

·       The Confusion Band και συγκεκριμένα τους, Διονύση Σκριβάνο, Λασκαρίνα Χαλδαιάκη, Κέβιν Ντιμπ & Άμφισσα Αδρακτά, Κωστή Αποστολέα

·       Τον Παναγιώτη Ευσταθόπουλο

·       Τις Όλα ΠέναΜαρία Λιούρκα & Μιχαέλα Μαρίνη και

·       Τους The Band: Μπαλατσόγλου Γιάννη, Δημήτρη Εικοσπεντάκη, Σώρρο Σταύρο, Βασίλη Χαλδαίο, Νάσσο Θεοδωρόπουλο

Θα θέλαμε να κάνουμε μια ξεχωριστή αναφορά  στον Σταύρο το Σώρρο και να τον ευχαριστήσουμε για την πολύωρη και πολύτιμη βοήθειά του στην επιτυχία του μουσικού προγράμματος. Χωρίς εκείνον ,δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να βγει εις πέρας η συγκεκριμένη συναυλία.

Τέλος σας ενημερώνουμε πως κάναμε μια καλή αρχή αλλά ωστόσο δεν πιάσαμε ακόμα το στόχο μας. Θα συνεχίσουμε με την υποστήριξη όλων σας με νέες δράσεις για να συγκεντρώσουμε το συνολικό ποσό που χρειάζεται η μικρή μας μαχήτρια ώστε να είναι γρήγορα πίσω κοντά μας και κοντά στους φίλους της.

Για όσους δεν κατάφεραν να έρθουν στην συναυλία αλλά θα ήθελαν να στηρίξουν οικονομικά, μπορούν να έρχονται σε επικοινωνία με την ταμία του συλλόγου μας Αντωνία Δημητρουλάκου στο e-mail του συλλόγου syllogosargosarwnikou@gmail.com

 ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΡΙΣΤΟΣ ΡΕΠΠΑΣ                                ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΚΟΥΝΕΛΑ


Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση: